Politie zoekt dader van zware mishandeling in Bartokstraat

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot doodslag dan wel zware mishandeling die op dinsdag 30 augustus heeft plaatsgevonden in de Bartokstraat in Leiden Zuid-West.

Een 30-jarige Leidenaar kwam die dinsdag omstreeks 02.30 uur thuis en zag een man bij de containers struinen. Hij sprak de man aan en kreeg direct een harde slag tegen zijn hoofd met een onbekend voorwerp. Voordat de Leidenaar bewusteloos raakte, zag hij de man nog net wegrennen in de richting van de Korte Vlietschool en vervolgens linksaf slaan.

De Leidenaar liep zware verwondingen op aan zijn hoofd en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar deze zware mishandeling en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. De dader was een blanke man, hij droeg een beige vest.

Een buurtonderzoek heeft niets opgeleverd, maar mogelijk hebben omwonenden vaker een man bij de containers in de Bartokstraat zien rondhangen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×