(Foto's: Emile van Aelst / Leidse Glibber)

Leidsch Singelspel vanaf nu in de winkels

In de Nieuwe Energie werden donderdagavond de eerste exemplaren van Het Leidsch Singelspel verkocht. Het Leidse bordspel kent een oplage van 3500 exemplaren en is vanaf nu verkrijgbaar bij Hoogvliet, VVV en de 3 oktober winkel.

Het Leidsch Singelspel is gebaseerd op het toekomstige Singelpark. Daarnaast komen vele historische hoogtepunten en andere Leidse verhalen aan in het spel bod, zoals Leidens Ontzet, Goede Mie, de Zijlpoort, de Meelfabriek en burgemeester Van der Werf.

Het spel in ontwikkeld door The City Plug-in. Eerder was het spel al in de open lucht te spelen op het Lakenplein. Doordat genoeg mensen het spel van te voren bestelden, kon de bordspelvariant worden ontwikkeld. het spel is ook online te bestellen en kost €24,50.


Reanne van Kleef sprak met Barbara van Druten en Niki Koutouras die samen The City Plug-in vormen, een trotse eigenaar van het spel en met wethouder Paul Laudy die ook zijn exemplaar kwam afhalen.

 

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×