Ilse Koolhaas vertrekt naar het Griekse Vouliagmeni. (Foto: Ruud Wormgoor).

ZVL-Hawabo speelster start profcarrière in Griekenland

Waterpoloster Ilse Koolhaas gaat ZVL-Hawabo verlaten. Na een zeer goed Europees Jeugdkampioenschap in Den Haag, was er de afgelopen weken veel belangstelling voor haar vanuit meerdere Europese topclubs. Nederland won daar het goud. Koolhaas zal dit seizoen als prof uitkomen voor het Griekse Vouliagmeni, een van de betere clubs uit Europa op dit moment.

Voor het Leidse ZVL-Hawabo is het vertrek van Koolhaas een flinke domper is. Met haar huidige spel was ze zeker een uitblinker. Door een blessure heeft ze het afgelopen half jaar niet gespeeld, maar daarvoor was ze op meerdere momenten al een bepalende speelster. In deze fase van het seizoen is het voor de club niet meer mogelijk om een goede vervanger te halen.


Reanne van Kleef in gesprek met Ilse Koolhaas over het goud op het EJK waterpolo en haar overgang naar de Griekse profclub Vouliagmeni.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×