(Foto's: Emile van Aelst / Leidse Glibber).

3 October Vereeniging on Tour sluit af met Wolter Kroes

Elk jaar gaat de 3 October Vereeniging in de week voor Leidens Ontzet langs bij een aantal instellingen voor mensen met een beperking. Woensdag sloot de 3 October Vereeniging on Tour af met een optreden van Wolter Kroes in Swetterhage.

Eigenlijk zou André Hazes junior optreden, maar door ziekte moest hij het optreden annuleren. Gelukkig vond de organisatie Kroes bereid om in Leiden op te treden voordat hij weer naar Tilburg moest. De rest van het programma werd ingevuld door de Party Band, zanger Dave en Birdie van ZZ Leiden.

Kijk voor meer beelden en een sfeerreportage op leidseglibber.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×