De politie houdt toezicht op de kermis, maar vraagt ook aan het publiek om op te letten. (Foto: Chris de Waard).

Politie waarschuwt voor zakkenrollers op kermis

Op de 3 oktoberkermis op de Beestenmarkt zijn bezoekers slachtoffer geworden van één of meer zakkenrollers. De politie waarschuwt om extra goed op te letten en om waardevolle spullen goed op te bergen. Wie iets verdacht ziet of merkt kan meteen 112 of 0900-8844 bellen.

Zakkenrollers_498x325

 

Sleutelstad 3 Oktoberradio 2016
Op 1 en 3 oktober doet Sleutelstad net als elk jaar uitgebreid verslag van alle activiteiten rond de viering en de herdenking van Leidens Ontzet. Luisteren dus: naar Sleutelstad 3 Oktoberradio 2016!

Sleutelstad 3 Oktoberradio wordt mogelijk gemaakt door:
Centrum Management Leiden, Zirkzee Dakwerk, Bunnig & Partners Accountants + Adviseurs, Zorgtalent, Drukkerij de Bink, De Leeuw makelaardij, verzekeringen en hypotheken, Griffioen Precious Presents, HBK Belastingadviseurs & accountants, Zirkzee Wonen en Slapen, Vrouwfit, Kapsones Kappers, Concept Store Eduard Leiden, Du Prie, Schildersbedrijf Labrujère, Het Leidsch Parkethuis, Hoppezak, Beklederij van der Werf, Du Prie bouw & ontwikkeling, Profile van Polanen, Trend Amusement, Leiden Marketing, Lakenhal, Cultuurfonds, Weprint.nl Leiderdorp, Freek van Os.

112 Sleutelstad Leiden 3 Oktober 2016


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×