Hudson's Bay heeft pop-up kantoor in Leiden

De Nederlandse directie van de Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay zetelt in Leiden. Vanuit het voormalige V&D-pand wordt de strategie bepaald voor de uitrol van de warenhuisketen in ons land. Het is de bedoeling om rond de zomer van 2017 enkele tientallen warenhuizen te openen. Deels in voormalige V&D-panden die daarvoor soms ingrijpend moeten worden verbouwd. Dat geldt overigens niet voor Leiden.

Wethouder Strijk (economie) heeft nog een balletje opgegooid bij Hudson’s Bay om te kijken of hij ze kon verleiden om het hoofdkantoor ook definitief in Leiden te vestigen, maar dat lijkt er niet in te zitten. De top van het bedrijf wil per se in de winkel zelf zitten en in Leiden zou dat ten koste gaan van teveel vierkante meters verkoopoppervlak.

Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×