(Foto's: Emile van Aelst).

Nieuwe tentoonstelling in buurtmuseum Leiden Noord

In het Buurtmuseum Leiden Noord is sinds zaterdag een tentoonstelling te zien van student fotografie Nina Schollaardt. De foto-expositie werd zaterdag om 12.00 uur geopend in het Theehuis in de Tuin van Noord. Het is het resultaat van een project waarbij Schollaardt de bewoners van Leiden Noord heeft opgezocht om met ze in gesprek te gaan en ze te fotograferen.

In Leiden Noord wordt veel gesloopt, nieuw gebouwd en aangepast. Bij de tentoonstelling ‘Leiden Noord, Mijn Buurt’ gaat Schollaardt in op hoe de bewoners de veranderingen zelf ervaren. Hierbij fotografeerde ze de bewoners in hun eigen huiskamers.

De tentoonstelling is te zien tot en met 31 januari in het Buurtmuseum Leiden Noord. Meer informatie staat op www.buurmuseumleidennoord.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×