(Foto: Wethouder Robert Strijk, via Twitter).

Gouden Speld voor marktvoorzitter Martin Huisman

Afgelopen zaterdag heeft Martin Huisman uit handen van wethouder Robert Strijk de Gouden Speld van de stad Leiden ontvangen. Hij kreeg de Gouden Speld uitgereikt ter gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de commissie Ambulante Handel Leidse Markt. De laatste tien jaar was hij de voorzitter van deze commissie.

Martin Huisman heeft door de jaren heen heel veel tijd gestoken in de commissie en in de overleggen met de gemeente. Zijn motto was en is dat de markt één groot warenhuis is. Markthandelaren en gemeenten en winkeliers hebben elkaar nodig om een aantrekkelijk winkelgebied te blijven. Martin Huisman was jarenlang het gezicht van de Leidse Markt.

Het college van burgemeester en wethouders laat weten enorm dankbaar te zijn voor de rol die Martin Huisman heeft gespeeld bij het bijeenbrengen en houden van alle betrokkenen rondom de Leidse markt: “Voor de gemeente Leiden was Huisman altijd een zeer prettige gesprekspartner die altijd bereid was mee te denken en te helpen bij problemen op de markt. Hij was een echte bruggenbouwer tussen de gemeente, de kooplieden, de horeca en de winkeliers.”

Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×