De wijzigingen in de verkeerssituatie zorgen regelmatig voor onoverzichtelijke situaties. Vooral op tijden dat er geen verkeersregelaars staan om het verkeer in goed banen te leiden. (Foto's: Chris de Waard).

Werkzaamheden aan Jan van Hout tracédeel centrumroute hervat

Na een korte onderbreking rond Leidens Ontzet is de gemeente weer volop aan de slag met de herinrichting van de omgeving van het Levendaal, de Geregracht en de Oranjeboomstraat. Voor het verkeer is het opletten geblazen. De situatie is momenteel zeer onoverzichtelijk. Vooral op de Oranjeboomstraat en de St. Jorissteeg waar het verkeer om en om gebruik moet maken van slechts één rijstrook.

 

Leiden Politiek Centrumroute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×