Onder meer bij het Stationsplein en de Beestenmarkt zou de aangehouden man zich aan kinderen hebben vergrepen. (Archieffoto: Floris van der Werf).

Kinderen onzedelijk betast op Stationsplein

De politie heeft op 3 oktober een 39-jarige man uit Leiden aangehouden die op het Stationsplein kinderen onzedelijk zou hebben betast. Getuigen zagen het gebeuren, hielden de man vast en droegen hem over aan de politie. De man werd voor verhoor meegenomen overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Dat gebeurde rond 14.45 uur.

De politie is op zoek naar mogelijke slachtoffers en getuigen die op maandag 3 oktober in de omgeving van het Stationsplein hebben gezien dat een man tijdens de viering van het Leidens Ontzet aan kinderen zat . Uit het politie-onderzoek is onder meer naar voren gekomen dat een moeder van een 6 tot 8 jaar oud meisje bij de kermisattractie ‘eendjes vangen’ is geconfronteerd met de verdachte. Het meisje was gekleed in een jurkje met bloemen.

Ook een vrouw bij de kermisattractie ‘Super Mouse’ zou getuige zijn geweest van het onzedelijk gedrag van de verdachte ten opzichte van een ander minderjarig kind.

De politie komt graag in contact met deze getuigen, maar ook met eventuele andere slachtoffertjes. Het Team Zeden van de Politie Eenheid Den Haag is bereikbaar via 0900-8844 en via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×