(Beeld: Vanaf de Zijlijn).

Kijk terug: DIOK vs Castricum

DIOK staat momenteel vierde in de Ereklasse rugby en ontvangt zaterdag de heren van rugbyclub Castricum. Hoewel Castricum een aantal plaatsen lager staat is het geen tegenstander om te onderschatten. Vorige week maakten zij het regerend landskampioen en koploper Hilversum nog knap lastig. De wedstrijd DIOK – Castricum wordt live uitgezonden door onze partner Vanaf de Zijlijn en is zaterdag vanaf 14.55 uur te volgen op sleutelstad.nl.


Vanaf 15.00 uur: live: DIOK vs Castricum. Na afloop komt de wedstrijd re-live beschikbaar.

Vrijdag sprak Teun de Reede voor het dagelijkse sportprogramma SPORT071 met DIOK-trainer en oud-international Robert Broers. Hij keerde dit seizoen terug naar DIOK om zijn oude club naar een hoger niveau te helpen. Ze spraken over het rugby verleden van Broers, zijn terugkeer bij DIOK en de ontwikkelingen bij de club. Uiteraard blikten ze ook vooruit op komende wedstrijd.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/287643640″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

In september sprak Reanne van Kleef al met de andere trainer van Diok, Wilnus Versteijen. Zij blikten toen vooruit op komend seizoen en stonden ook even stil bij het overlijden van oprichter Henk Goddijn.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/282567292″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×