(Beeld: Vanaf de Zijlijn).

DIOK vs RC 't Gooi via livestream te volgen

DIOK speelt zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen RC ’t Gooi, de huidige nummer 2 in de Rugby Ereklasse. Afgelopen zaterdag leed DIOK een dure nederlaag tegen Amstelveen, waardoor de ploeg afzakte naar de achtste plaats. Om zich te plaatsen voor de play-offs om het kampioenschap moet tenminste een zesde plaats worden behaald. Door gunstige uitslagen van andere teams uit de competitie houdt DIOK daar nog zicht op, maar dan moeten er zaterdag wel punten worden gepakt. De wedstrijd DIOK – RC ’t Gooi wordt live uitgezonden door onze partner Vanaf de Zijlijn en is zaterdag vanaf 14.55 uur te volgen op sleutelstad.nl.

De livestream is te volgen vanaf 14.55 uur. Na afloop komt de wedstrijd re-live beschikbaar.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×