(Foto's: AS Media).

Appartementencomplex ontruimd na gaslek

Maandagavond hebben politie en brandweer een appartementencomplex aan de Haarlemmerweg ontruimd. Na klachten over een gaslucht verrichte de brandweer metingen in een van de woningen. Daarbij werd een hoog percentage koolmonoxide gemeten, waarop werd besloten het hele gebouw te ontruimen.

Enkele bewoners zijn door ambulancepersoneel nagekeken, omdat ze zich niet lekker voelden. Ondertussen was de oorzaak van de gaslucht gevonden en kon het lek worden gedicht. Daarna konden de bewoners weer naar huis. De oorzaak bleek een lek bij de afvoerbuis van de cv-ketel te zijn.

112 Sleutelstad Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×