Verhalen over vroeger doen het goed tijdens Leiden is OPEN

2

Het was zondag flink druk in het centrum van de stad en dat is ook precies de bedoeling van het maandelijkse cultuurfestival Leiden is OPEN. Open voor vroeger dit keer, met verhalen van de stad. Dat leidde tot een gevarieerd programma met straattheater, uitverkochte stadswandelingen en een middag met Leidse dichters.

Ook waren de draaiorgels massaal terug op straat. Bijna 20 stuks, allemaal uit Leiden. Het was de terugkeer van de Leidse draaiorgeldag, zoals ie tot twee jaar geleden werd gehouden in de Hooglandse Kerk. Toen op een zaterdag, want op zondag is de kerk niet beschikbaar voor vertier.

Delen

2 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline