AKO gaat 's nachts open voor echte Harry Potter fans

Speciaal voor de die-hard Harry Potter-fans gaat in de nacht van 18 op 19 november AKO Leiden CS om 00.00 uur open.  Dan verloopt het embargo en is de release van ‘Harry Potter en het vervloekte kind, deel 1 en 2’. Eindelijk kunnen Nederlandse en Vlaamse liefhebbers in hun eigen taal lezen hoe het verder gaat met Harry.

De Engelstalige variant, ‘Harry Potter and the cursed child’ kwam eind juli van dit jaar al uit en ging in de eerste twee dagen na lancering al twee miljoen keer over de toonbank. In het boek is te lezen hoe het Harry als volwassene vergaat.

Harry Potter 19 jaar later

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie kinderen, lijkt alles nog ingewikkelder. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden, worstelt zijn zoon Albus met een familie-erfenis. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

Advertorial Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×