Succesvol afvallen met koolhydraatarm dieet en magnesium

Wie sport en zich daarnaast houdt aan een koolhydraatarm voedingspatroon behaalt  betere prestaties. Zeker in combinatie met het gebruik van magnesium. Sporters verliezen tijdens het sporten namelijk veel magnesium door transpiratie.

Het grootste probleem om afvallen vol te houden, is het hongergevoel. Een koolhydraatarm dieet biedt veel voordelen vergeleken met andere vermageringskuren. Het geeft al snel een verzadigd gevoel, waardoor de verleiding tot snoepen minder groot is en je vreetbuien voorkomt. Weg met het jojo-effect dus! Op Vitadis.nl kun je alles vinden over koolhydraatarm eten. Ook zijn er handige tips die helpen bij het afvallen.

Voor wie gedurende een langere tijd zo’n koolhydraatarm dieet volgt, is het belangrijk om voldoende mineralen en vitaminen binnen te krijgen. Magnesium bijvoorbeeld. Dat zorgt samen met andere mineralen niet alleen voor het goed functioneren van de spieren, maar ook voor sterkere tanden en het verminderen van vermoeidheid. Uitgebreide informatie over magnesium is te vinden op Vitaminestore.nl waar ook allerlei andere voedingssupplementen verkrijgbaar zijn die helpen bij verantwoord afvallen.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×