Reclamefolder onverminderd effectief bij beïnvloeden koopgedrag

Wie een bedrijf, product of evenement goed onder de aandacht wil brengen, doet er goed aan om een mix van verschillende marketinginstrumenten in te zetten. Hippe (social) media als e-mail internet, radio en televisie liggen dan voor de hand, maar, zo blijkt uit recent onderzoek, onderschat vooral de traditionele manieren niet om de aandacht van het publiek te krijgen.

Direct mail, folders en flyers zijn onverminderd van belang en beïnvloeden niet alleen het offline koopgedrag van de consument, maar ook het bezoek aan webshops. Zeker nu de afgelopen jaren de kosten van foldermateriaal sterk gedaald zijn, onder meer door de komst van bedrijven als Flyerzone, is het meer dan het overwegen waard om deze vorm van promotie in te blijven zetten.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×