(Beeld: Wikimedia Commons).

Proef met gratis Wi-Fi in centrum Leiden

Centrummanagement Leiden start op 16 december een proef met gratis Wi-Fi rondom de Nieuwe Rijn. Dat gebeurt in samenwerking met de gemeente Leiden. De proefperiode duurt zes maanden. Daarna wordt gekeken naar de mogelijkheid om gratis Wi-Fi aan te bieden in het hele centrum van Leiden en het Bio Science Park.

Bezoekers van het gebied rondom de Nieuwe Rijn kunnen zich vanaf half december aanmelden op het netwerk. Op het startscherm wordt duidelijk gemaakt dat het om een proef gaat. Gebruikers kunnen daar ook meteen feed-back geven.


Reanne van Kleef sprak met centrummanager Erwin Roodhart over de proef met gratis Wi-Fi.

“We willen alle bezoekers en bewoners van onze stad heel graag gratis Wi-Fi aanbieden”, vertelt centrummanager Erwin Roodhart. “Maar dat willen we wel eerst goed testen. Dat gaan we nu rondom de Nieuwe Rijn doen met vijf Wi-Fi punten waar genoeg power achter zit om iedereen een goede verbinding te geven.” Gebruikers kunnen als ze zich aanmelden ook meteen zien wat er die dag allemaal te doen is in de stad.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×