Overvaller snackbar duidelijk in beeld

De dader van de overval op snackbar Plaza 5 Mei is gefilmd door de bewakingscamera van de snackbar. Te zien is dat een gemaskerde jongeman het personeel met een klauwhamer bedreigt en geld eist. De dader is vrij jong, waarschijnlijk tussen de 18 en 20 jaar. Hij is licht getint en klein van stuk. Ongeveer 1.70 à 1.80 meter en een normaal postuur.

overvaller_snackbar01De nog onbekende dader kwam op zondagavond 30 oktober rond 22.00 uur de snackbar binnen. Twee medewerkers waren bezig met het dweilen van de vloer. Bij de gokkast zat nog een klant. Onder bedreiging van de hamer laat hij een van de medewerkers het geld uit de kassa in een plastic tas doen. Vervolgens ging hij er te voet vandoor in de richting van de rotonde.

De dader is weliswaar goed te zien in de bewakingsbeelden, maar heel herkenbaar is hij niet, omdat hij een shawl voor zijn gezicht had en een capuchon droeg. toch lijkt het mogelijk dat bekenden van de overvaller hem herkennen. Tijdens de overval droeg de jongen een donkere trainingsbroek, blauwe schoenen met gekleurde zolen, een blauw shirt met daarover een grijs vest. Voor zijn gezicht had hij een grijze of groene shawl.

Wie de politie verder kan helpen in dit onderzoek , wordt verzocht te bellen met 0800-6070 of met M op 0800-7000.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline