Sint Josephschool levert Conciërge van het Jaar

7

Joop van Oosten is vanmorgen verkozen tot Conciërge van het Jaar. In een overvolle hal van de St. Josephschool aan de Oppenheimerstraat werd ‘Meester Joop’ toegezongen door honderden kinderen die een speciale tekst hadden geleerd op het sinterklaasliedje ‘Zie ginds komt de stoomboot’. De verkiezing is een initiatief van D66. De partij zet in veel gemeenten waaronder dus Leiden sinds enkele jaren steeds een conciërge in het zonnetje.

2016-11-24-09-00-59

Conciërge Meester Joop van Oosten werd vanmorgen toegezongen door honderden leerlingen van de St. Josephschool in de Oppenheimerstraat.

Chris de Waard ging vanmorgen gewapend met microfoon naar de uitreiking in de St. Josephschool en sprak met Joop, zijn vrouw Carla, directeur Monica, wethouder Paul Dirkse en natuurlijk met enkele leerlingen van de school.

Sinterklaasliedjes zingen was ook de afleidingsmanoeuvre waarmee de school de huldiging voor Joop geheim had gehouden. Tot het laatste moment had ‘de leukste en liefste conciërge van Leiden’ daarom niets in de gaten.

Delen

7 reacties

  1. Een Leids burger op

    De verkiezing van “conciërge van het jaar” werd georganiseerd door D66. Wie zat er in de jury en wat waren de eisen waaraan voldaan moest worden om “conciërge van het jaar” te kunnen worden? Was 15 jaar conciërge zijn voldoende?

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline