Verhuizen naar eigen woning als oplossing overspannen woningmarkt

Wie een woning wil kopen heeft het de laatste tijd ogenschijnlijk weer wat makkelijker dan tijdens de huizencrisis. De perfecte woning ook echt bemachtigen is echter ook nu geen sinecure. De rente is weliswaar laag, waardoor een financiering eenvoudiger is geworden. Dat vertaalt zich echter in wat nu alweer een overspannen woningmarkt genoemd wordt.

Meer vraag dan aanbod leidt er toe dat de prijzen snel stijgen en huizen steeds vaker boven de vraagprijs worden verkocht. Dat noopt tot creatieve oplossingen. En die zijn er. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de eigen woning te verbouwen in plaats van te verhuizen. Het eigen huis is in de regel al een prettige vertrouwde plek en bijvoorbeeld een nieuw toilet en badkamer kan echt het verschil maken.

De woonkamer inrichten is iets dat je zelf kunt, een nieuwe badkamer moet al snel worden uitbesteed, waardoor veel mensen daar tegenop zien. Gedoe en angst voor hoge kosten zorgen voor een drempel, maar dat is beslist niet nodig. Een nieuwe badkamer installeren is een klusje dat de vakman in no time klaart. En vaak zeer betaalbaar. Bovendien heb je er voor zeer lange tijd iets aan. Zeker als je het een beetje leuk voor je zelf maakt.

Met mooie design producten en zaken die zorgen voor extra comfort. Al is het maar een verwarmde spiegel die nooit beslaat of een lekker grote regendouche. Deze en nog veel meer ideeën kun je opdoen bij Tegeldepot.

 

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×