Chauffeur best betaalde bijbaan voor studenten

Wie een rijbewijs heeft en studeert, kan zich het beste melden bij D&B The Facility Group. Deze facilitair dienstverlener verzorgt onder meer chauffeursdiensten en parkeeroplossingen. Een bijbaan als studentchauffeur verdient niet alleen goed, het is ook een populaire manier om wat bij te verdienen.

De meeste studenten werken in de horeca of in de detailhandel. Dat komt mede door de flexibiliteit bij dat soort baantjes. De meeste studenten hebben nu eenmaal vooral ’s avonds, ’s nachts en in het weekeinde tijd om te werken. Die baantjes betalen echter niet zo goed.

Aangezien sinds de invoering van het leenstelsel het maximale bedrag is geschrapt dat je als student mag verdienen, zijn er dus geen drempels meer om maandelijks een leuk extraatje op je rekening te ontvangen. Als chauffeur dus. Lekker verdienen en toch veel vrijheid.

Er is steeds meer vraag naar chauffeurs. Voor de bezorging van maaltijdboxen bijvoorbeeld of het verplaatsen van wagens. Kortom wie leuk wil bijverdienen, meldt zich als Studentchauffeur bij DB.nl.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×