Genomineerden Leidse Vrijwilligersprijs bekend

De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs reikt ieder jaar een prijs uit aan Leidenaren die zich belangeloos inzetten voor een betere samenleving. Dat gebeurt dit jaar op 7 december in de Burgerzaal van het Stadhuis.

Er zijn twee categorieën: de Leidse Vrijwilligersprijs en de Organisatieprijs. In de categorie Leidse Vrijwilligersprijs zijn er dit jaar drie genomineerden: Said Boulahri van het Buurtkantoor, de vrijwilligers van de Schaatshal Leiden en de vrijwilligers van Hopsice Issoria.

De tweede categorie is de Organisatieprijs. In deze categorie zijn vier genomineerden: Werkgroep Agrarisch Natuurbeheer, de organisatie van IVN-Regio Leiden, de organisatie van Speeltuin Zuiderkwartier en de organisatie van Hospice Issoria.

Op de website van de Leidse Vrijwilligersprijs is te lezen waar de genomineerden zich voor inzetten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×