Overzicht SPORT071 - week 48

Elke werkdag tussen 18.00 en 19.00 uur hoor je op Sleutelstad FM het laatste sportnieuws uit de Leidse regio. Van topsport tot breedtesport, van een nieuw basketbalpleintje in de wijk tot grote politieke onderwerpen als de nieuwe ijshal en van Leiden Marathon tot de modelvliegsport. SPORT071 biedt alle zaken rondom sport in Leiden een platform. In het weekoverzicht zetten we alles van de afgelopen week nog eens op een rijtje.

Maandag

Onderwerpen: terugblik voetbalweekend, terugblik topsporten (Scylla, ZVL-Hawabo, De Zijl Zwemsport, DIOK en ZZ Leiden Basketball), vrijwilligers- en sportprijzen en jonge bestuurders, officiële opening BS Leiden.

Woensdag

Onderwerpen: rubbergranulaat op kunstgrasvelden, sportstimuleringsfonds, open wijksportparken, shorttracker Kjeld Vloemans van het Leonardo College.

Donderdag

Onderwerpen: ZVL haalt finaledag eerste divisie triathlon binnen, Sportvrouw van het jaar in Leiderdorp.

Vrijdag

Onderwerpen: vooruitblik voetbalweekend, vooruitblik topsporten (ZVL-Hawabo, De Zijl Zwemsport, DIOK en ZZ Leiden Basketball), Nieuw jeugdplan zwemvereniging LZ1886, interviews na afloop van ZZ Leiden – Aris Leeuwarden.

Artikelen

//sleutelstad.nl/2016/11/29/zwaardvechten-goede-doel/

//sleutelstad.nl/2016/11/29/sporthal-bs-leiden-nu-ook-officieel-gebruik/

//sleutelstad.nl/2016/11/30/gemeente-wacht-uitkomst-rivm-onderzoek-kunstgraskorrels-af/

//sleutelstad.nl/2016/12/02/zz-leiden-basketball-wint-moeizame-wedstrijd-aris-leeuwarden/

//sleutelstad.nl/2016/12/02/diok-vs-rc-waterland-livestream-volgen/

 

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×