Er werd vanmiddag nog flink geflyerd voor de voorstelling van aanstaande zaterdag. De laatste kaarten vliegen de deur uit. (Foto: Reanne van Kleef).

Muziekkorpsen geven kerstshow in Holiday Inn

Komende zaterdag wordt in het evenementencentrum van Holiday Inn de tweede editie van de International Military Christmas Tattoo gehouden. Een avond vol optredens verzorgd door marchingbands, pipebands, zang- en dansgroepen uit binnen-en buitenland. Zelfs de kerstman komt langs. “Het is een plaatje om dit mee te maken”, aldus mede-organisator Simon Dubbelaar vanmiddag op Sleutelstad FM.


Annabel van der Meulen sprak met organisator Simon Dubbelaar over de komende kerstshow in Holiday Inn.

Voor de showavond zijn 1500 zitplaatsen beschikbaar. Daarvan zijn er al 1350 verkocht. De entreeprijs bedraagt 25 euro per persoon. De tickets zijn verkrijgbaar via www.bandofliberation.nl. Daar is ook een uitgebreid programma te vinden. Kaarten zijn ook te koop bij de VVV-winkel aan de Stationsweg.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×