(Foto: Politie Leiden).

Deel inbrekersbende aangehouden in Oegstgeest

Gisteravond heeft de politie Leiden Zuid een speciale actie tegen woninginbraken gehouden. Op de Rhijnzichtweg in Oegstgeest viel een dikke BMW 420D op. Het bleek een huurauto te gaan. Bij de controle die volgde bleek dat de vier inzittenden deel uitmaakten van een landelijk opererende inbrekersgroep uit Utrecht.

Een korte zoektocht in de auto leverde een hoeveelheid softdrugs en meerdere inbrekerswerktuigen op. De vier mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het bureau. Ze zijn later met een bekeuring weer vrijgelaten. De inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×