(Foto's: Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Ongekende opbrengst TK Challenge voor Hospice Issoria

Tijdens de feestelijke afsluiting van de TK Challenge is gisteravond een ongekende opbrengst bekend gemaakt voor het Leidse Hospice Issoria: 165.398,25 euro. Een stuk meer dan het toch al ambitieuze doelbedrag van 142.195,00 euro. Een bedrag dat is afgeleid van de afstand van een hele marathon: 42 kilometer en 195 meter.


Reanne van Kleef ging naar het finalefeest en sprak met een aantal betrokkenen. 

Het geld werd de afgelopen periode bijeen gebracht door een enorme groep mensen die Teekens Karstens advocaten en notarissen aan zich wist te binden met maar één uitdaging: een mooi bedrag ophalen voor Issoria. Niet zomaar door een bedrag over te maken, maar door een enorm committent van alle partners van de TK Challenge en niet in de laatste plaats door zelf ook een forse inspanning te leveren.

Er zijn maar liefst zeven hardloopevents waaraan het TK Running Team heeft deelgenomen. De grote finale vond plaats in de Verenigde Staten waar de lopers meededen aan de New York City Marathon. Elk team, bestaande uit medewerkers, cliënten, partners en relaties van TK, moest in principe 421,95 binnenhalen. Daarnaast waren er talloze extra manieren om het eindbedrag zo hoog mogelijk te laten zijn. Onder meer een veiling met vele items.

Leiden Maatschappij Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×