Mobieltje beter beschermd met passende hoes

Wie maximaal meedoet in ons digitale tijdperk heeft niet alleen een desktop computer, laptop of tablet, maar uiteraard ook altijd de nieuwste smartphone. Die gaat natuurlijk overal mee naar toe, want online zijn is een vast onderdeel van het hedendaagse leven. Of je nu studeert, werkt of met een hobby bezig bent. Geen internet zorgt als snel voor paniek.

Dat geldt ook voor een defect aan de computer of mobiele telefoon. Met name die laatste is kwetsbaar. Het mobieltje gaat immers altijd mee in jas, tas of broekzak. En daar wordt ie dagelijks soms wel tientallen keren uit tevoorschijn gehaald. En elke keer is er de kans op een ongelukje. Bijna iedereen heeft dat weleens meegemaakt en vaak loopt zo’n valpartij goed af. Maar het zal je maar gebeuren dat je smartphone net verkeerd neerkomt en je scherm uit elkaar spat.

Gelukkig is er een eenvoudige oplossing die bovendien niet veel hoeft te kosten. Een iPhone 7 hoesje is er bijvoorbeeld in ontelbare types en designs. Een back- of bookcase, een bumper, een flip case of een portemonnee. Voor elke smaak is er een passend hoesje zodat je smartphone altijd optimaal beschermd is tegen valschade. En het ziet er nog leuk uit ook.

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×