Mondriana, moordwijven en de Muze in Cultuur071

In de laatste reguliere uitzending van 2016 is Marlen Beek Visser studiogast. Ze is een thrillerschrijfster en presenteerde op 16 december haar tweede boek. Verder aandacht voor het jaar van de stijl. Uitgeverij de Muze doet mee met een serie De Stijl en De Muze. Marianne Oosterop van de uitgeverij is er om te vertellen wat de plannen zijn, en redactielid en schrijver kunsthistoricus Michael van Hoogenhuyze duikt inhoudelijk in de materie. Zo blijkt de studio opeens een stuk mooier dan we dachten. Luister hier de uitzending terug!

Aankondiging
Vrijdag 23 december vindt in de entreefoyer van de Stadsgehoorzaal onze jaarlijkse eindejaarsuitzending plaats. Je kunt daarbij zijn van 16:00 uur tot 18:00 uur, daarna heffen we het glas op het nieuwe jaar. Te gast zijn onder meer Bart van Mossel, Mirjam Flik, Wouter Ydema, Govert de Kok, Gideon Boer en Henny Zwaan. Er is muziek van Leuk!, een Ukelele orkest. Jan Stroomer neemt plaats achter de piano en de mannen van Plaatjes vullen Gaatjes vullen de gaatjes met plaatjes.

photovisi-download-1

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×