Ook raambekleding kent modegevoelige trends

Bij het invullen van interieurwensen voor de woning is smaak misschien wel het belangrijkste criterium. Maar smaak kan je ook ontwikkelen. En dus is het een goed idee om niet over een nachts ijs te gaan bij het kiezen van wand, vloer of raamdecoratie. Voor dat laatste is Zonnelux een prima keus om de zoektocht naar trendy raambekleding te starten. En vrijwel zeker ook te eindigen. Want Zonnelux maakt raambekleding niet alleen op maat, maar ook op smaak. Mooi in evenwicht met wat nu in is. Toonaangevende trends van dit moment sluiten naadloos aan op de eigen persoonlijke stijl.

Het vinden van je persoonlijke stijl die tegelijkertijd past binnen de meest toonaangevende trends van dit moment hoeft niet moeilijk te zijn. Lees maar eens wat de ontwikkelingen zijn in design. Lamellen hebben lang een ouderwets imago gehad maar zijn nu weer helemaal terug. Ze geven een rustige uitstraling waardoor de essentiële elementen in je woonomgeving meer tot hun recht komen. Gordijnen geven warmte aan je interieur en de algehele sfeer in de kamer. Jaloezieën zijn perfect als je een moderne look zoekt, terwijl rolgordijnen door hun eenvoud goed in een minimalistische setting passen . Bij Zonnelux zijn nog veel meer soorten raamdecoratie te vinden die elk zijn eigen karakter hebben.

Naast ontwerp zijn er natuurlijke ook praktische zaken die meespelen. We zijn allemaal gesteld op onze privacy dus wanneer de zon onder gaat willen we liever niet dat iedereen naar binnen gluurt. Daarnaast heeft elke kamer een ander type raambekleding nodig. In slaapkamers kies je liever voor verduisterende gordijnen, terwijl je in de keuken of badkamer liever iets zoekt wat het licht filtert. Kortom: er zijn genoeg zaken om bij stil te staan.

Wat nu in is kan je niet alleen online bekijken, maar ook in een van de 200 showrooms. Een royale keuze in strakke aluminium, houten of zelfs lederen jaloezieën, paneel-, plisse- en vouwgordijnen, horren, shutters en nog veel meer. Bepaal het karakter van de woning of kamer en kies de raambekleding die daarbij past. Rustig, warm, modern en klassiek. Voor elke smaak en elke ruimte is er een beste oplossing voor een eerlijke prijs.

Advertentie

Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×