Voorzitter Nelly Brands van de winkeliersvereniging Doezastraat staat klaar om de kinderen te ontvangen. (Hoofdfoto: Chris de Waard, reportage Emile van Aelst).

Honderden kinderen genieten van Doe(za) Festival in Van der Werfpark

De winkeliers van de Doezastraat hebben samen met boekhandel Kooyker en de organisatie van de Geluksroute met het Kinder Doe(za) Festival een populaire activiteit georganiseerd in het Van der Werfpark. “We hebben niet echt geteld hoeveel mensen er gistermiddag zijn geweest, maar alleen al aan het schelpen schilderen deden ongeveer 200 kinderen mee,” zegt een enthousiaste Nelly Brands.

Chris de Waard sprak met Nelly Brands over het Kinder Doe(za) Festival dat nog deze hele woensdagmiddag wordt gehouden in het Van der Werfpark.

Vanmiddag is de tweede dag van het festival waar allerlei activiteiten voor kinderen worden gehouden. Door de mist is het een beetje koud, maar omdat het wel droog is, kan alle gewoon doorgaan. “Doe twee paar sokken aan,” zegt Brands. “Heb ik ook gedaan. En als je geen koude voeten krijgt, blijft je helemaal warm.”

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×