Een mistige laatste middag op de kerstmarkt in Leiden. Wel goed voor de omzet van Gl├╝hwein en warme chocomelk. (Foto's: Chris de Waard).

Mistige laatste dag voor Kerstmarkt Leiden

Nog tot 18.00 uur vanmiddag is de kerstmarkt op de Nieuwe Rijn geopend. Het is de laatste dag dat de drijvende kerstmarkt dit jaar bezocht kan worden. Dat was dit jaar voor het eerst ook nog na de kerstdagen mogelijk.

2016-12-28-11-56-14De kerstmarkt was dit jaar populairder dan ooit. In allerlei kerstmarktlijstjes was Leiden in de bovenste regionen te vinden. Of dat ook tot een nieuw bezoekersrecord heeft geleid wordt ergens in de komende dagen duidelijk. Vorig jaar trok de kerstmarkt ongeveer 123.000 bezoekers.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×