(Foto's: Gemeente Leiden).

Gemeente haalt vanaf vandaag kerstbomen op

De gemeente Leiden haalt deze week kerstbomen op die langs de weg worden gezet. Elke wijk heeft een eigen ophaaldag. Mensen die hun boom later kwijt willen, kunnen deze inleveren bij de milieustraat of bij Beheer op de Kenauweg.

De bomen kunnen worden aangeboden op de plek waar ook het huisvuil of minicontainer wordt neergezet. Mensen die gebruik maken van een (ondergrondse)huisvuilcontainer kunnen hun boom naast de container plaatsen. De kerstbomen worden vanaf 8.00 uur opgehaald.

kaartje-kerstbomen

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de kaart voor het ophaalschema en meer informatie over het ophalen van kerstbomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×