Kouderegeling voor daklozen weer van kracht

In verband met de koude dagen die Leiden te wachten staan, is vanmiddag de zogenaamde Kouderegeling voor dak- en thuislozen ingegaan. Mensen die op straat leven worden gestimuleerd om in ieder geval ’s nachts naar de maatschappelijke opvang te komen. Dat is De Binnenvest in Leiden.

Wie iemand kent die in een onderkomen leeft dat ongeschikt is voor deze kou, dan kan dat voor de regio Leiden overdag gemeld worden bij De Binnenvest via 071 – 516 61 00. Als iemand zich in een levensbedreigende situatie bevindt, kan er 112 gebeld worden. Meer informatie is ook te vinden bij de GGD Hollands Midden.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×