Tijdelijke sluiting McDonald’s Leiden Beestenmarkt

Vanaf donderdag 26 januari is de McDonald’s aan de Beestenmarkt tijdelijk gesloten. Het restaurant gaat verbouwen. Die werkzaamheden duren naar verwachting tot en met donderdag 2 februari. “De vestiging aan de Donkersteeg zal in deze periode de openingstijden van de Beestenmarkt overnemen,” zegt eigenaar Walther Jacobs die uitlegt dat na een eerdere verbouwing van het restaurant nu de keuken grondig wordt aangepakt.

Jabobs: “Er wordt een nieuw keukensysteem geplaatst, waardoor elk product vers bereid kan worden. Voorheen werden de burgers aan de hand van een inschatting gemaakt en maximaal tien minuten bewaard. Met het nieuwe systeem worden de burgers en frietjes pas bereid, wanneer deze ook daadwerkelijk zijn besteld. Zo is voedselverspilling bijna niet meer aan de orde.” Naast de keuken, krijgt het Restaurant er ook een extra Easy Order Kiosk bij, waarmee gasten zelf hun eigen bestelling kunnen plaatsen.

Tijdens de verbouwing kunnen gasten terecht bij het restaurant in de Donkersteeg dat gedurende de sluiting van het restaurant op de Beestenmarkt die openingstijden overneemt. Dat betekent van zondag t/m donderdag van 08.00 uur tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag 24 uur per dag.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×