Steeds meer werknemers gebruiken aparte GSM oplader voor op het werk

Leiden is een stad voor historie, waarin de bewoners steevast hun blik op de toekomst werpen en vooruitstrevende techniek gebruiken. De stad was niet voor niets als een van de eerste vergeven van mobiele telefoons en vervolgens ook tablets. Inmiddels doet zich op landelijke schaal een ander probleem voor, namelijk dat de accu van moderne smartphones het bij intensief gebruik minder dan een dag volhoudt. Er wordt daarom steeds meer gebruik gemaakt van een extra oplader voor op kantoor, om weer met een volle accu huiswaarts te kunnen keren.

Extra oplader op kantoor

“We merken dat iedere werknemer inmiddels een extra oplader op kantoor heeft liggen. Het is dan niet nodig om die steeds mee te nemen, terwijl het wel mogelijk is om op kantoor de telefoon bij te laden,” aldus een van de ondernemers.

Het valt daarnaast op dat de werknemers over het algemeen kiezen voor gespecialiseerde aanbieders zoals GSMoplader, waar de keuze bestaat uit alle modellen en varianten, voor de verschillende merken. Het lijkt erop dat werknemers hiervoor niet gebonden zijn aan het merk van hun eigen telefoon, in plaats daarvan zoeken ze online naar de meest voordelige optie.

De meeste werknemers hebben op het werk de telefoon bij de hand voor zakelijke gesprekken en dienen die daarom goed bij te laden. Zelfs in de gevallen dat ze hun telefoon niet mogen gebruiken zijn ze daar echter enthousiast over. “Ik laad de telefoon op terwijl ik aan het werk ben,” zegt een medewerker binnen de horeca. Het geeft aan dat het opladen van onze smartphone belangrijk is geworden, terwijl we niet steeds een kabeltje en oplader mee wensen te nemen wanneer we naar kantoor of weer naar huis reizen.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×