Alfons Groenendijk (links) in het Koetshuis. (Archieffoto: Emile van Aelst).

ADO Den Haag trekt nóg een Leidenaar aan

Het wordt een Leids onderonsje bij ADO Den Haag. Nadat eerder dit jaar Jeffrey van As werd aangesteld als technisch manager en linksbuiten Randy Wolters overkwam van Go Ahead Eagles, is Alfons Groenendijk vandaag als trainer bij de Haagse club gepresenteerd.

De 52-jarige Groenendijk begon zelf zijn profcarrière bij het toenmalige FC Den Haag, waar hij van 1982 tot en met 1987 speelde. Daarvoor speelde de Leidenaar nog in de Kikkerpolder bij UVS. Ook speelde hij voor Roda JC, Ajax, Manchester City, Sparta Rotterdam en FC Utrecht. Als trainer was Groenendijk eerder actief bij Willem II, Den Bosch, Jong Ajax en Excelsior.


Vorige week werd al bekend dat Randy Wolters de rest van dit seizoen voor ADO Den Haag zal uitkomen. Reanne van Kleef sprak met hem over zijn overstap.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×