(Archieffoto: Chris de Waard).

Mogelijk toch een terras voor Leidse Lente

Nadat een eerdere aanvraag voor een terras van Galerie Café Leidse Lente aan de Haagweg werd afgewezen, lijkt een nieuwe vergunningaanvraag nu toch kans van slagen te hebben. Het gaat om een terras aan het binnenplein aan de achterkant van het café. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een vergunning met meer beperkingen wel af te willen geven.

Wanneer de gemeenteraad ook instemt met dit besluit mag de Leidse Lente het aangepaste plan gaan uitvoeren. In dat plan zijn het geluidsscherm en de kruidentuin verdwenen, mogen maximaal 36 personen tegelijk op het terras aanwezig zijn en moet het terras om 19:00 uur zijn gesloten.


Reanne van Kleef sprak met wethouder Paul Laudy over het terras van Galerie Café Leidse Lente.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×