(Foto: Wikimedia).

Hogeschool Leiden zoekt deelnemers hooikoortsonderzoek

Buiten liggen nog de laatste restjes sneeuw, maar de Hogeschool Leiden is al bezig met de voorbereiding van een hooikoortsonderzoek en zoekt 75 deelnemers.

De start van de lente is voor twee miljoen Nederlanders een tijd van natte neuzen, tranende ogen en niesbuien. Voor hen begint de tijd van de hooikoorts. Het lectoraat Antroposofische geneeskunde zoekt deelnemers voor een onderzoek naar een natuurlijk geneesmiddel.

De Hogeschool Leiden zoekt kandidaten uit de regio Leiden tussen de 18 en 60 jaar.  Het gaat om mensen met minimaal 2 jaar hooikoortsklachten die hiervoor ook medicijnen gebruiken. Het onderzoek vindt plaats van begin mei en duurt 8 tot 11 weken. Aanmelden kan via deze link.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×