(Foto's: Ricardo Bakker).

Ook lijsttrekkers zweven bij Tweede Kamerverkiezingen

De lijsttrekkers van de verschillende politieke partijen zijn in Leiden de eerste slachtoffers van de storm die over ons land raast. Het verkiezingsbord dat eerder vandaag werd geplaatst, bleek niet bestand tegen de storm der stormen en bracht zelfs de meest standvastige politici aan het zweven.

De brandweer kwam in actie om te voorkomen dat de harde wind het verkiezingsbord op het Stationsplein daadwerkelijk zou omblazen. Om de veiligheid voor de omgeving te waarborgen, heeft de brandweer het doek los gehaald en daarmee was het gevaar geweken.

Vanmorgen werden op verschillende plekken de nieuwe verkiezingsborden neergezet. (Foto’s: IJsbrand Terpstra).

112 Sleutelstad Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×