De Leidse Mondialen promoten en bewaren Leidse kunst. (Foto: PR).

Leidse kunstenaars exposeren in gemeentehuis Katwijk

Komende maand exposeren 25 leden van Stichting de Leidsche Mondialen (SLM) in de hal van het gemeentehuis in Katwijk. Vrijdagavond 3 maart wordt de expositie om 20.00 uur geopend door kunsthistoricus Annemarie Kingmans die ook werkzaam is bij het museum Katwijk.

“Niet alleen Katwijkers, maar ook Leidenaren zijn natuurlijk van harte welkom bij de opening van deze expositie,” laten de monidalen weten. De expositie is dagelijks te bezoeken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

De SLM behartigt de belangen van kunstenaars in de Leidse regio. De stichting maakt zich vooral hard voor het bewaren van lokale kunstwerken voor het nageslacht. Verder het de SLM een platform aan alle kunstenaars in de Leidse regio. Zo worden er regelmatig tentoonstellingen en bijeenkomsten gehouden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×