Horecagroep neemt Grote Beer over uit faillissement

9

Café diner de Grote Beer is verkocht. Het restaurant aan de Rembrandtstraat ging eind januari failliet en sindsdien werd door de curator een overnamekandidaat gezocht. Die is nu gevonden in het horecabedrijf van Richard en Wouter van Leeuwen dat in Leiden ook City Hall, Van der Werff, Lot & de Walvis en Bistro The Bishop in handen heeft.

De Horeca Groep Leiden gaat nu plannen maken om op deze plek van de Grote Beer weer een bruisende onderneming te realiseren. “Onze intentie is om dit mooie bedrijf voort te zetten, maar met een nieuw sausje. Wij zien de Grote Beer als een welkome aanvulling op onze activiteiten in Leiden en omgeving, aldus Rob van Wijnen van de Horeca Groep Leiden.

Delen

9 reacties

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.