(Foto's: AS Media).

Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning

Donderdagavond heeft een arrestatieteam een verwarde man opgepakt in een flatwoning aan de Wiardi Beckmanstraat in Leiden. De politie was bang dat de man zichzelf of anderen iets zou aandoen. Het AT ging de woning van de man binnen toen hij weigerde om uit zichzelf naar buiten te komen. Bovendien werd er een gaslucht geroken, waardoor gevreesd werd dat de man het gas had opengedraaid.

De man is na zijn aanhouding eerst onderzocht door de ambulancedienst. Later werd ook een traumateam uit Rotterdam opgeroepen voor medische assistentie. Ten tijde van het incident vloog er een politiehelikopter in de buurt rond.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×