Foodfestival Lepeltje Lepeltje komt naar Leiden. (Foto's: Maurice van de Berkt).

Foodfestival Lepeltje Lepeltje komt naar Leiden

Foodfestival Lepeltje Lepeltje staat deze zomer voor de eerste keer ook in Leiden. Het is het zoveelste foodfestival in de stad naast twee edities van Rrrollend Leiden, Leiden Culinair en Grill.

Lepeltje Lepeltje wordt gehouden in het Van Der Werfpark. “We zijn heel blij dat we in Leiden drie dagen bourgondisch mogen genieten. Het Van der Werfpark is bovendien een prachtige plek en is uitermate geschikt om een sfeervol decor te bouwen voor een verrukkelijk weekend”, vertelt organisator Maurice van de Berkt.

Luisterend naar de muziek van bandjes en verschillende DJ’s kunnen bezoekers proeven van verschillende keukens met keuze uit vis, vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast is er een markt waar ze allerlei creatieve en ambachtelijke producten kunnen kopen zoals vintage-kleding, interieur en accessoires.

Lepeltje Lepeltje is een initiatief van Kultlab. Deze evenementenorganisatie is ook verantwoordelijk voor onder andere Gluren bij de Buren, Into the Woods en Kannen & Kruiken.

Thijs Hemmes, organisator van Leiden Culinair, was niet op de hoogte van de komst van Lepeltje Lepeltje naar Leiden en noemt het “overkill”. Ook Trudy Kwik, organisator van Rrrolllend Leiden toont zich verrast over de komst van weer een foodfestival.

Lepeltje Lepeltje staat vanaf vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni in Leiden.

 

Cultuur Leiden lepeltjelepeltje


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×