Voorbeschouwing topsportweekend 11 en 12 maart

Leiden kent veel topsporten en topsporters. Wie doen er mee om nationale en internationale titels? Welke andere interessante wedstrijden staan er op het menu? Topsportcoördinator Tjeerd Scheffer blikt iedere vrijdag vooruit op het weekendprogramma van de Leidse topsporten.

Tjeerd Scheffer blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende topsportweekend. Deze week: schaken, tafeltennis, waterpolo en basketball. LET OP: ZVL-Hawabo speelt dit weekend NIET. De wedstrijd is verplaatst naar vrijdag 17 maart in zwembad De Zijl.

Het volledige programma is iedere week te vinden op de website van Topsport Leiden.

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×