Voorbeschouwing voetbalweekend 11 en 12 maart

Iedere vrijdag blikt Hennie Kanbier van leidenamateurvoetbal.nl vooruit op het komende voetbalweekend in de Leidse regio. In vogelvlucht maakt hij een rondje langs de diverse velden en klassen en vertelt hij welke wedstrijden dit weekend de moeite waard zijn om te volgen.

Hennie Kanbier blikt in SPORT071, het sportprogramma van Sleutelstad FM, vooruit op het komende voetbalweekend. Pakt FC Rijnvogels eindelijk weer eens drie punten? Tegen wie spelen de regioclubs in de tweede klasse? Waar haalt Lugdunum deze week de punten op? En welke andere interessante wedstrijden staan er op het programma? 

 

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×