(Foto's: Carolina D'Andrea).

Merenwijk weer vuilnisvrij dankzij inzet van legertje vrijwilligers

Een enthousiaste groep van 26 vrijwilligers heeft afgelopen zaterdag zwerfvuil geruimd in de Merenwijk. Het resultaat: meer dan 50 volle vuilniszakken. Voor de vierde keer organiseerde de Wijkvereniging Merenwijk een opruimactie om aandacht te vragen voor het zwerfvuilprobleem in de wijk en dat was deze keer onder de vlag van NL Doet.

In de aanloop naar de actie op 11 maart liep het aantal aanmeldingen van vrijwilligers gestaag op. Er deden dan ook veel nieuwe vrijwilligers mee. De wijkvereniging wil het initiatief ook in de toekomst blijven stimuleren. “Het zou mooi zijn als steeds meer mensen plekken adopteren waar ze vuil willen opruimen”, zegt Leonie van Blijswijk van  de werkgroep zwerfvuil van de Wijkvereniging Merenwijk.

Over een paar maanden volgt een nieuwe actie. De datum zal op de website van de Wijkvereniging bekend worden gemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×