Vrouw gewond bij aanrijding op fietspad

10

Op de rotonde tussen de Rooseveltstraat, de Vijf Meilaan en de Vrijheidslaan is zaterdagmiddag een oudere vrouw aangereden door een auto. De fietste bij het zebrabad toen ze werd geschept. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het was al de derde aanrijding waarbij iemand gewond raakte  op de Vijf Meilaan in een week tijd.

 

Delen

10 reacties

    • Inderdaad. Afsluiten voor autoverkeer. Of anders een hele hoge verkeersdrempel. Ze rijden er als debielen. Vlakbij wonen veel bejaarde mensen. Veel te veel automobilisten hebben niet eens meer het geduld om te wachten en rijden die oude mensjes het liefste van de sokken. Zebrapad of geen zebrapad. De Rooseveltstraat is van een ‘byway’ een ‘highway’ geworden voor sluipverkeer als de Churchilllaan weer eens vast staat (en die staat al een paar jaar iedere dag een paar uur vast; het wordt steeds erger).

    • Piet Pekelharing op

      Niks mis met die rotonde. Er staat overduidelijk met haaientanden aangegeven wie er voorrang heeft. Als iedereen zich aan de regels houdt en goed uitkijkt kan er niets misgaan. Maar ja, je moet natuurlijk niet tegen de richting in gaan fietsen.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.