(Foto's: Chris de Waard).

Recherche zoekt in Leiden naar informatie over ontvoering

Het Mobile Media Lab wordt vanavond tussen 19.30 en 21.30 uur in Leiden ingezet in verband met een ontvoering die op 9 maart van dit jaar in Amstelveen plaatsvond. De politietruc staat bij op de hoek van de Drechtstraat en de Lekstraat.

Chris de Waard is gesprek met wijkagent Ruud Gijbels over het bezoek van het Mobile Media Lab aan de wijk Meerburg.

Behalve het standaardcontact dat de politie zoekt met buurtbewoners is de recherche vanavond in de Leidse rivierenbuurt op zoek naar getuigen in verband met de ontvoering en de daarmee gepaard gegane mishandeling.

Het Mobile Media Lab van de politie staat vanavond in Meerburg in de hoop informatie te krijgen van omwonenden over een ontvoering die op 9 maart in Amstelveen begon. Het slachtoffer werd die avond rond 21.30 uur in Leiden aangetroffen in de Lekstraat.

De ontvoering begon in Amstelveen en eindigde in Leiden waar het slachtoffer is vrijgelaten op donderdagavond 9 maart. De recherche heeft enkele gerichte vragen over dit misdrijf. Mensen die informatie hebben kunnen die in het Mobile Media Lab ook anoniem delen door een enquête in te vullen.

112 Sleutelstad Leiden ontvoering_meerburg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×