Leiderdorper aangehouden in Amstelveense ontvoeringszaak

Afgelopen nacht heeft een arrestatieteam van de politie een 29-jarige man uit Leiderdorp aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een ontvoering in Amstelveen. De verdachte is een bekende van de politie. Het onderzoek is nog in volle gang en het speurwerk naar de overige verdachten duurt nog voort. Meer informatie wil de politie in het belang van het onderzoek niet kwijt.

Donderdagmiddag 9 maart zagen omstanders hoe op de Van Der Hooplaan in Amstelveen meerdere gemaskerde mannen een man met geweld uit zijn auto trokken en vervolgens onder dwang in een andere auto geduwd werd. Vervolgens reed de auto met hoge snelheid weg.

Dat gebeurde rond rond 17.15 uur. Rond 21.30 uur werd het slachtoffer door een omstander op straat aangetroffen in de provincie Zuid-Holland. Deze persoon alarmeerde direct de politie. De man, een Rotterdammer, is een bekende van de politie. Hij bleek gewond en moest medisch worden behandeld.

112 Sleutelstad Leiden ontvoering_meerburg


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×